Vingerafdruk sieraden
1 tot 36 van totaal 120
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
1 tot 36 van totaal 120
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat zijn vingerafdruk sieraden?

Vingerafdruk sieraden zijn speciaal ontworpen om een vingerafdruk als tastbare herinnering zichtbaar te maken. De vingerafdruk wordt gedigitaliseerd en door middel van lasertechniek gegraveerd in het sieraad. Onze collectie heeft een groot aantal Gedenksieraden uitsluitend bedoeld voor vingerafdruk. Echter de combinatie tussen assieraden en vingerafdruk sieraden is ook mogelijk. Hiermee ontstaat een unieke combinatie van een gedenksieraad.

Collectie vingerafdruk sieraden

In onze collectie sieraden met vingerafdruk heeft u de keuze uit hangers met vingerafdruk, ringen met vingerafdruk, armbanden met vingerafdruk voor zowel dames als heren. Ook bedels en kralen met vingerafdruk behoren tot ons assortiment.

Proces Lasertechniek

De collectie sieraden met vingerafdruk komt tot stand door het gebruik van een speciale lasertechniek. Bij het aanbrengen van de vingerafdruk met deze lasertechniek, wordt uitgegaan van een vingerafdruk op papier. Nadat de vingerafdruk is aangeleverd, wordt deze  in ons atelier gedigitaliseerd als basis voor de lasertechniek. De vingerafdruk dient duidelijk zichtbaar, middels de ouderwetse inkttechniek, aangeleverd te worden.

Afdrukken in was, latex en rubber kunnen we ook in behandeling nemen, echter hier zijn extra bewerkingskosten aan verbonden.

De originele vingerafdruk blijft behouden en wordt retour gezonden samen met uw vingerafdruk sieraad.

De gedigitaliseerde vingerafdruk wordt gedurende twaalf maanden bewaard om uw sieraden met vingerafdruk in de nabije toekomst te kunnen blijven verzorgen.

Naast vingerafdruk lasergravures kan ook een foto met behulp van onze lasertechniek worden aangebracht op een gedenksieraad. De techniek is gelijk, wel dienen de foto’s digitaal aangeleverd te worden met een grootte van minimaal 1MB of een door een professionele fotograaf afgedrukte foto. Hoe hoger de resolutie hoe beter het resultaat.

Overige Lasertechniek mogelijkheden

Een afdruk van eigen handschrift, hand- of voetafdruk behoort ook tot de mogelijkheden.

Edelmetalen

Al onze zilveren vingerafdruk sieraden zijn gecertificeerd met een 1e gehalte zilver keurmerk. Onze gouden vingerafdruk sieraden hebben het keurmerk 14 karaat. Al onze vingerafdruk sieraden worden in Nederland vervaardigd en gekeurd. Bij al onze sieraden wordt een certificaat van echtheid meegeleverd.  Zodoende is kwaliteit gewaarborgd en voldoen onze keurmerken aan alle wettelijke eisen hieromtrent.

Onderhoud en verzorging vingerafdruk sieraden

Alle vingerafdruk sieraden uit onze collectie vragen een bepaalde mate van zorg en aandacht. Als gevolg van bijvoorbeeld cosmetica, parfum, transpiratie, zonlicht en dergelijke kunnen gouden en zilveren sieraden verkleuren (oxideren). Let op, oxideren van sieraden is een normaal proces bij gouden en zilveren producten. Een eventuele verkleuring is dus niet inherent aan assieraden en de kwaliteit, maar is het rechtstreeks gevolg van een natuurlijk proces op edelmetalen.

Er zijn tal van producten te verkrijgen die een eventuele verkleuring op eenvoudige wijze kunnen wegwerken. Denk hierbij aan: sieradenbadjes, poetsdoeken, zilverpoets e.d. Deze producten zijn te verkrijgen bij drogisterijen en juweliers.